Datum start inschrijving huurwoningen Nuenen West bekend

Zoek jij een huurwoning in Nuenen? Dan is er goed nieuws voor je! Op woensdag 17 juni om 15.00 uur start de inschrijfperiode voor de huurwoningen. Hoe het precies werkt, leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan

Om toegang te krijgen tot het inschrijfformulier van de huurwoningen in Nuenen West is het belangrijk om je NAW gegevens achter te laten bij een van de bouwnummers. Doe dit alvast voordat de inschrijfperiode start. Zodra de inschrijving start ontvang je van ons een e-mail met een link naar het inschrijfformulier.

Ben je nog niet aangemeld voor de huurwoningen in Nuenen West? Ga naar de pagina Woningen, klik op een woningtype en vervolgens een bouwnummer en laat je NAW gegevens onderaan de pagina achter. Zo ben je goed voorbereid en ontvang je 17 juni het inschrijfformulier.

image alt

Inschrijven tot 1 juli

Heb jij je top 5 woningen bepaald? Geef dan vanaf woensdag 17 juni via het online inschrijfformulier je voorkeuren door. De link naar het inschrijfformulier zit in de e-mail die je rond 15.00 uur ontvangt. Door middel van het invoeren van je postcode die bij ons geregistreerd is, krijg je toegang tot het formulier. Inschrijven kan tot woensdag 1 juli 17.00 uur.

Huurvoorwaarden
image alt

De toewijzing

Op woensdag 1 juli om 17.00 uur sluit de inschrijving. Verhuurmakelaar MVGM ontvangt vervolgens alle inschrijvingen. Bij de toewijzing hanteren wij enkele criteria

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt verhuurmakelaar MVGM binnen 2 weken contact met je op. Deze vraagt je documenten aan te leveren waarmee getoetst wordt of je een geschikte kandidaat bent. Welke documenten dit zijn kun je terug vinden bij Veel gestelde vragen. Bij een positieve uitkomst van de check krijg je de mogelijkheid aangeboden om de woning waarin je interesse hebt te huren. Je krijgt dan een week de tijd om te beslissen of je de woning accepteert. Tijdens deze periode kun je bij de verhuurmakelaar terecht voor al je vragen over de woning.

Naar de Veel gestelde vragen
  Bekijk de woningen
  Lees ook de huurvoorwaarden