Voordelen van nieuwbouw huren

Of je een woning gaat kopen op huren is afhankelijk van jouw situatie en persoonlijke voorkeur. Je wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk wonen. We hebben de voordelen van een huurwoning in Nuenen West voor je op een rijtje gezet!

Zorgeloos in Nuenen West

Kies je voor een nieuwbouwhuis in Nuenen West dan weet je dat het huis in een prettige leefomgeving staat. Niet alleen de huizen zijn fijn, comfortabel, duurzaam en veilig, ook de omgeving is een fijne plek om te wonen. Voldoende openbaar groen, scholen, winkels, voldoende parkeerplaatsen en openbaar vervoer is om de hoek. Dat geldt voor de koopwoningen maar zeker ook voor de huurwoningen. 

image alt

Voordelen van huren

De woningen in Nuenen West zijn nieuw en dat heeft heel veel voordelen. Maar ook een nieuwbouwwoning huren kent veel voordelen. Zo ben je de eerste bewoner, je hoeft je geen zorgen te maken over reparaties of onderhoud en je loopt geen risico dat de waarde van de woning daalt of dat de hypotheekrente stijgt. Je betaalt een vast huurbedrag per maand en hebt geen opstalverzekering meer nodig. Je zit nergens aan vast want de huur is maandelijks opzegbaar.  

Het goed nieuws is dat er nog enkele huurwoningen vrij zijn in Nuenen West én dat ze al bijna opgeleverd worden! Heb je interesse? Laat het ons weten! Beschikbare bouwnummers zijn 001, 002, 003, 004, 163, 166 en 168.

image alt

Keuken en badkamer inclusief

De woningen worden voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer. Er is gekozen voor een neutrale en moderne afwerking, zoals de tegels, sanitair en inbouwapparatuur. Je woning wordt voorzien van een complete keuken in de kleur hoogglans wit met een zwart composiet aanrechtblad. De keuken is voorzien van een combimagnetron, koel-vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer heeft een wastafel met spiegel, toilet en handdoekradiator. De woningen worden opgeleverd met een douche met glazen douchedeur. De vloer is voorzien van antracietkleurige vloertegels en de wanden zijn tot aan het plafond met glanzende witte wandtegels betegeld.

Voordelen van nieuwbouw

  Huurvoorwaarden
  Woningen