Bereikbaarheid Nuenen West Veld D

Veld D in Nuenen West ligt op een uitstekend bereikbare locatie. De nieuwbouwwoningen staan aan de oostrand van het hele nieuwbouwplan. Waar je ook naar toe gaat, je bent er zo.

Op de fiets

Nuenen West ligt tussen Eindhoven en Nuenen, aan de rand van het Eckartdal en het Eckartse bos. Fietsen is hier een feest. Je kunt namelijk vanuit Eindhoven lekker langs de Karpendonkse plassen fietsen, zo het Eckartse bos in. Binnen 15 minuten sta je dan in Nuenen West. Ook de andere kant op ben je vanuit Nuenen West snel in de dorpskern van Nuenen. Makkelijk als je nog snel even boodschappen moet doen of gezellig iets wil drinken op het terras.

Met de auto

Met de auto is Nuenen West goed bereikbaar. Via de Kennedylaan en de Europalaan rij je vanuit Eindhoven richting Nuenen. Vanuit Eindhoven sta je binnen 5 minuten in de gezellige nieuwbouwwijk van Nuenen West. Een ideale ligging!

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Nuenen West goed te bereiken. Er zijn 2 buslijnen die rechtstreeks vanuit het centrum naar Nuenen gaan. Dit is buslijn 321, 322 en 404. Uiteraard is dit andersom ook zo het geval. Je kunt vanuit Nuenen West heel makkelijk met het hoogwaardige openbaar vervoer richting Eindhoven. Met de super supersnelle HOV busverbinding ben je zo in Nuenen, Eindhoven en Winkelcentrum Woensel!

Alles bij de hand Bekijk de voorzieningen
Hier wonen? Bekijk het aanbod in Veld D