Veld D
Logo Logo

Planning Nuenen West Veld D

De nieuwst uitbreiding van Nuenen West is Veld D. Hier komen 87 woningen verdeeld over twee fases. Je kunt nu al kennis maken met de met de woningen die in de komende periode steeds meer vorm gaan krijgen. Het wordt net als Veld A en Veld C alwéér een mooie plek in Nuenen West.

Veld D fase 1

Veld D fase 2

In fase 2 komen straks 33 woningen, en ook hier heb je weer keuze genoeg uit diverse woningtypes.

In het 4e kwartaal van 2018 is de verwachte start verkoop van fase 2. Echter, dit is onder andere afhankelijk van het aantal inschrijvingen in fase 1. Wanneer blijkt dat snel de 70% van de woningen verkocht is in fase 1, dan zal ook de verkoop van fase 2 sneller van start gaan.

Bekijk de verdeling van fase 1 en 2.

Heb jij al een account?

Als je straks in Veld D van Nuenen West wilt wonen en je hebt nog geen Mijn Eigen Huis account, maak er dan alvast één aan. Je kunt dan straks als de verkoop start het huis volledig online kopen. Al je favoriete woningen bij elkaar, alle documenten en jouw voorkeuren. Heel handig! Wil je weten hoe het werkt? Lees alles over Mijn Eigen Huis en online een woning kopen. Dan ben je alvast goed voorbereid! Heb je al een account? Dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?