Veld D
Logo Logo

Planning Nuenen West Veld D

De nieuwst uitbreiding van Nuenen West is Veld D. Je kunt nu al kennis maken met de met de woningen die in de komende periode steeds meer vorm gaan krijgen. Het wordt net als Veld A en Veld C alwéér een mooie plek in Nuenen West.

In ontwikkeling

Er wordt achter de schermen nog gesleuteld aan de plattegronden en de ontwerpen. Zodra er meer informatie bekend is over de woningen laten we het je weten. Meld je daar alvast aan als belangstellende, zo hoef je niets te missen!

Verkoop en bouw van de woningen

Naar verwachting start de verkoop van de nieuwe woningen in Veld D in het 3e kwartaal van 2018. Als de verkoop goed verloopt dan schatten we in medio volgend jaar te starten met de bouw van de woningen.

Heb jij al een account?

Als je straks in Veld D van Nuenen West wilt wonen en je hebt nog geen Mijn Eigen Huis account, maak er dan alvast één aan. Je kunt dan straks als de verkoop start het huis volledig online kopen. Al je favoriete woningen bij elkaar, alle documenten en jouw voorkeuren. Heel handig! Wil je weten hoe het werkt? Lees alles over Mijn Eigen Huis en online een woning kopen. Dan ben je alvast goed voorbereid! Heb je al een account? Dan word je automatisch op de hoogte gehouden.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?