Planning Nuenen West Veld D

In totaal hebben straks circa 177 nieuwe bewoners van, zowel huur- als koopwoningen de sleutel van hun nieuwe huis ontvangen. Het aanbod is heel divers qua woningtypes, indeling en gevelvarianten. Veld D is bijna klaar, lees de planning!

image alt

Fase 3 - 10 woningen - in verkoop

In 2021 had Veld D fase 3 nog eens 10 woningen in verkoop. Het aanbod bestond uit 8 grote 2 onder 1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Deze woningen komen ook voor in de eerdere fase met de 33 woningen. De woningen staan aan Laan door de Panakkers, Panakkersdreef en Venakker. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en kan de aannemer in het eerste kwartaal van 2022 starten met de bouw.

Woningen
image alt

Fase 3 - verkocht

De 3e fase van Veld D bestaat uit 33 woningen. Ook hier komen weer diverse woningen met ook onderling varianten voor wat betreft buitenkant én binnenkant. De verkoop van deze fase startte in november 2020 en inmiddels zijn alle 33 woningen verkocht. Veld D fase 3 is een samenwerking tussen BPD (Bouwfonds Property Development) en Hurks vastgoedontwikkeling.

image alt

Fase 2 - verkocht

Vanwege de grote belangstelling en snelle verkoop van de eerste fase volgde in december 2018 nog eens 35 woningen in fase 2. Stuk voor stuk ook weer prachtige woningen en vergelijkbaar qua architectuur van eerdere fases. In maart 2019 is de aannemer gestart met de bouw. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd. Een toevoeging was De kop van Veld D die uit voornamelijk huurwoningen in kleine rijtjes bestond maar er zijn ook 2 grote herenhuizen op de hoek. In november 2019 startte de verkoop van deze 2 prachtige woningen. Beide woningen zijn verkocht, gebouwd en opgeleverd.

image alt

Fase 1 - verkocht

De verkoop van 54 woningen in fase 1 is in de zomer van 2018 gestart en vanwege de grote belangstelling voor de woningen in Veld D was deze fase al snel verkocht. De aannemer kon in het 1e kwartaal van 2019 al starten met de bouw.

Maak je eigen account Mijn Eigen Huis
Hoe wil jij wonen? Bekijk het aanbod