De volgende fase is Molenerve fase 1

31 augustus '23

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning dichtbij Eindhoven. Er komt nieuw woningaanbod aan in Nuenen West, namelijk Molenerve fase 1. Deze fase, die in samenwerking tussen BPD Gebiedsontwikkeling en Hurks is ontwikkeld, bestaat uit een divers aanbod van 30 woningen. Zie je jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan voor het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

image alt

Nieuw woningaanbod

In Molenerve fase 1 in Nuenen West komen in totaal 30 nieuwe woningen die worden gebouwd aan de noordkant van de Opwettenseweg. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 79 en 204 m2. 

Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. Je krijgt nu alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. 

Bekijk woningtypes
image alt

Interesse? Meld je snel aan!

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over deze nieuwe woningen in Nuenen West.

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze nieuwe woningen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype van Molenerve fase 1. We informeren je vanaf dan per mail over de laatste ontwikkelingen van dit plan.

Mocht je je eerder al eens hebben ingeschreven voor de woningen in de vorige fases? Schrijf je dan toch even opnieuw in voor deze fase. 

  Meer over de wijk?
  Meer over de woningen?