De volgende fase is Molenerve fase 2

8 april '24

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning dichtbij Eindhoven. Er komt nieuw woningaanbod aan in Nuenen West, namelijk Molenerve fase 2. Deze fase, die in samenwerking tussen Hurks en BPD Gebiedsontwikkeling is ontwikkeld, bestaat uit een divers aanbod van 35 woningen. Zie je jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan voor het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

image alt

Nieuw woningaanbod

In Molenerve fase 2 in Nuenen West komen in totaal 35 nieuwe woningen die worden gebouwd aan de noordkant van de Opwettenseweg. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 79 en 204 m2. 

Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. Je krijgt nu alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. 

Bekijk woningtypes

Circa vanaf prijzen per woningtype

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de vanaf prijzen worden per woningtype. De genoemde vanaf prijzen bij het woningaanbod zijn circa indicatie prijzen en deze prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste woning van een woningtype. 

Wellicht is het je opgevallen dat er nog geen indicatieve vanaf prijs bij de Starterswoning type I vermeld staat. We zijn op dit moment nog in overleg over de voorwaarden en condities van deze woningen, waardoor de prijzen van dit woningtype iets later zullen volgen. Desondanks wilde we dit woningtype wel al met je delen, zodat je kunt bepalen of er een woning naar wens tussen zit. 

image alt

Interesse? Meld je snel aan!

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over deze nieuwe woningen in Nuenen West.

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze nieuwe woningen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype van Molenerve fase 2. We informeren je vanaf dan per mail over de laatste ontwikkelingen van dit plan.

Mocht je je eerder al eens hebben ingeschreven voor de woningen in de vorige fases? Schrijf je dan toch even opnieuw in voor deze fase. 

  Meer over de wijk?
  Meer over de woningen?