De volgende fase is Panakkers Zuid!

18 mei '22

Goed nieuws! Na de succesvolle verkoop van de woningen van Veld D in Nuenen West, komen er weer nieuwe vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen aan.

Waar komen de volgende woningen?

Later dit jaar komen in Nuenen West weer 58 nieuwe vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en rij- en hoekwoningen te koop. Deze woningen komen aan de Dubbestraat en Laan door de Panakkers te liggen. Kortom, heerlijk wonen in een Brabants dorp met de natuur en stad om de hoek. Op de situatiekaart hieronder zie je waar de volgende fase met nieuwbouwwoningen ligt. Zodra de verkavelingskaart met deze nieuwe woningen definitief is, laten we je dat weten. Bekijk de woningtypes en lees alles over bijvoorbeeld de prijsindicatie en grootte van de woningtypes.

Bekijk woningtypes
image alt

Meld je aan voor Panakkers-Zuid!

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze nieuwe woningen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype van Panakkers-Zuid. We informeren je vanaf dan per mail over de laatste ontwikkelingen van dit plan.

Mocht je je eerder al eens hebben ingeschreven voor de woningen in de vorige fases? Schrijf je dan toch even opnieuw in voor deze fase. 

Bekijk de woningen
  Meer over de wijk?
  Meer over de woningen?