De volgende fase is Westerpark - De Vorsten!

7 februari '24

Goed nieuws, want er komen gloednieuwe appartementen in Nuenen West! Aan de kop van het park komen namelijk twee appartementencomplexen, De Vorst I en De Vorst II, met in totaal 28 koopappartementen. Je woont hier straks gegarandeerd comfortabel en voorzien van alle gemakken, met het park aan je voeten. Lees je mee? 

image alt

De Vorst I & De Vorst II

De Vorst I bevindt zich aan de kop van het park en het gebouw wordt gekenmerkt door de gevel waarin het markante kunstwerk van Hugo Brouwer is verwerkt. In dit gebouw met 5 woonlagen komen 13 koopappartementen in verschillende typen, waaronder 3- en 4 kamer appartementen. 

De Vorst II bestaat uit 4 woonlagen met in totaal 15 koopappartementen in verschillende typen, zoals maisonnettes en 3 kamerappartementen. Daarnaast beschikken alle woningen in zowel De Vorst I als De Vorst II over een uitstekend energielabel, zo ben jij helemaal klaar voor de toekomst!

Zie jij jezelf hier al wonen? Bekijk nu de verschillende woningtypes bij het woningaanbod.

Bekijk woningtypes
image alt

Meld je aan voor De Vorsten

Op dit moment hebben we de eerste schetsbeelden en kenmerken op woningtype niveau met je gedeeld, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de eerste impressies en de woningplattegronden. Dat geldt ook voor de prijzen en overige specificaties op bouwnummer niveau. Naar verwachting gaan de woningen eind Q2 2024 in verkoop.
Vergeet dus niet om je aan te melden als belangstellende, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. 

  Meer over de wijk?
  Meer over de woningen?