Logo Logo

De donkerste dagen van het jaar komen er weer aan. Hoe fijn is het dan thuis te komen in je fijne huis, in een mooie wijk, en het samen gezellig te maken?

Lees verder

De eerste woningen in Nuenen West fase 2 zijn inmiddels al opgeleverd. Het resultaat mag er zijn...

Lees verder

Ondanks het extreem slechte weer zijn we op 30 september op de fiets op zoek gegaan naar een aantal bijzondere plekken in de directe omgeving van Nuenen West. Een regenachtige, maar toch zeer geslaagde dag. Hoog tijd voor een sfeerimpressie...

Lees verder

De eerste woningen In Nuenen West fase 2 zijn inmiddels opgeleverd. De bewoners van de hoek en rijwoningen aan de Ligtsedreef hebben de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Dat wordt dus dozen inpakken en klussen de komende weken...

Lees verder

Ga jij op 30 september ook mee? We gaan op de fiets op zoek naar een aantal bijzondere plekken in de directe omgeving van Nuenen West? Een ware ontdekkingstocht. Meld je aan.

Lees verder

Maak kennis met...

Hoe leuk is het om mensen te leren kennen die iets te maken hebben met Nuenen West! Wat is hun verhaal? Aan het woord is Antoinet Verhagen, beeldhouwer en eigenaar van atelier en beeldentuin Ruimte in beeld, gevestigd in Nuenen-west.

Lees verder

Donderdag 20 juli is het zover, dan gaan de 25 rijwoningen van Nieuwerwets Wonen in verkoop!

Lees verder

Op het veldje bij het Aangelag zijn 2 speeltoestellen geplaatst. Geschikt voor voor zowel de kleine als voor grotere kinderen.

Lees verder

De bouw van de tweede fase van Nuenen West is in volle gang. De volgende fase is volop in voorbereiding en krijgt de naam 'Nieuwerwets Wonen'.

Lees verder

Hoe leuk is het om mensen te leren kennen die iets te maken hebben met Nuenen West! Wat is hun verhaal? Aan het woord is Jo Rouschop, verkoopmanager bij BPD en een vaste kracht in het verkoopteam van Nuenen West.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?