Logo Logo

Je woont in Nuenen West tussen mensen die je al (een beetje) kent. Je komt ze tegen op straat, bij de school of in de supermarkt en je vraagt hoe het met ze gaat. Af en toe heb je eens contact en je vraagt jezelf af of je misschien een keer iets voor ze kunt betekenen of zij voor jou. Met de buurtapp van Nuenen West leer je jouw buren en wijkgenoten op een laagdrempelige manier kennen.

Lees verder

Afgelopen zaterdag 3 november vond in Nuenen West de jaarlijkse najaarsactiviteit plaats.

Lees verder

In Veld D komen in totaal 87 woningen verdeeld over twee fases. De verkoop van de 54 woningen uit fase 1 is in juli 2018 gestart en zijn inmiddels toegewezen. Heb jij interesse in een woning in fase 2 van Veld D?

Lees verder

Aankomende zaterdag 3 november is de jaarlijkse najaarsactiviteit in Nuenen West. Jij bent er toch ook bij?!

Lees verder

Op 24 juli zijn we gestart met de verkoop van de eerste fase van Veld D. Op 7 augustus is de inschrijving gesloten en op 14 augustus was de toewijzing. Tijd om de balans op te maken.

Lees verder

Help, ik heb een tuin!

Eindelijk, je hebt de sleutel gekregen van jouw prachtige woning in Nuenen West! Het inrichten kan beginnen; je hebt de keuken besteld, de kleur van de muren gekozen en de bank zo gezet dat je geweldig uitzicht hebt op de tuin. Maar die tuin lijkt nu eigenlijk nog het meest op een bouwput en je budget is wel zo’n beetje op. Hoe kan je hier nou wat moois van maken?

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Veld D is in verkoop gegaan met een extra service voor kopers. Namelijk digitaal ondertekenen. En met succes!

Lees verder

De inschrijving voor de 54 koopwoningen in Veld D - fase 1 is 14 augustus gesloten. De toewijzing heeft reeds plaatsgevonden en je kunt de uitslag van de toewijzing zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

De officiële inschrijving voor de woningen uit de eerste fase van veld D is gesloten. Wil jij toch nog kans maken op een woning in deze fase?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?