Logo Logo

In Veld D komen in totaal 87 woningen. Het plan wordt verdeeld in twee fases. Dit betekent dat straks eerst de verkoop start van 54 woningen in fase 1.

Lees verder

De plattegronden van Veld D zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk de plattegronden bij de verschillende woningtypes.

Lees verder

Ben je starter en wil je graag zo’n mooi nieuwbouwhuis in Veld D van Nuenen West kopen? Via de aantrekkelijke Koopstartregeling betaal je bij aankoop minder voor je woning. Lees snel verder hoe deze regeling werkt.

Lees verder

Het is straks mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. In Nuenen West kun je straks de koopcontracten voor Veld D digitaal ondertekenen!

Lees verder

Voor de zomervakantie gaan de woningen van veld D in Nuenen West in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocedure lichten we graag alvast toe.

Lees verder

De 87 woningen in veld D van Nuenen West worden gebouwd door Ban Bouw uit Nuenen. Vertrouwd en lekker dichtbij!

Lees verder

Met de voorlopige impressies heb je al een eerste indruk hoe de nieuwbouwwoningen in Veld D eruit komen te zien. We komen steeds een stapje verder richting start verkoop.

Lees verder

De eerste concept impressies van de woningen in Veld D zijn klaar!

Lees verder

De verkavelingstekening van Nuenen West veld D staat op de site. Wil jij weten waar en hoe de verschillende woningen komen te liggen?

Lees verder

Afgelopen zondag was de tweede editie van Rondje Nuenen West. Een hele sportieve, warme en vooral gezellige dag met ruim 275 deelnemers aan de start! Het was wederom een groot succes!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?