Logo Logo

Voorzieningen Nuenen

Nuenen mag dan een dorp zijn, maar het grote aanbod aan voorzieningen is te vergelijken met die van een stad. Van winkels tot scholen, van sportvelden tot speelplaatsen, zorgvoorzieningen en horecagelegenheden. Het is allemaal binnen handbereik.

Alle voorzieningen dichtbij

Nuenen heeft alles wat je als gezin nodig hebt. Kinderen kunnen in de buurt naar Jenaplanschool De Mijlpaal of naar het kinderdagverblijf. Medio 2019 opent de basisschool haar deuren in Neunen West. Zijn ze wat ouder? Dan fietsen ze zo naar een van de scholen voor het voortgezet onderwijs in Nuenen of Eindhoven. In de gezellige dorpskern koop je bij de supermarkt of de ambachtelijke bakker en de slager je dagelijkse boodschappen. En ook voor sportverenigingen heb je de keuze uit die van Nuenen én Eindhoven. Dat wordt moeilijk kiezen!

Nuenen en Eindhoven

Het mooie is dat nieuwbouwwijk Nuenen West perfect tussen alle denkbare voorzieningen ligt. Je kunt kiezen! Ga je gezellig winkelen in het centrum van Nuenen of liever naar Eindhoven. Het is net zo ver. Ga je gezellig uit eten? Ook dan kun je kiezen. Er zijn zowel in Eindhoven als in Nuenen verschillende goede restaurants en grand cafés.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?