Planning Nuenen West

In Nuenen West komen in totaal circa 1.500 nieuwbouwwoningen, die verdeeld over verschillende deelplannen en meerdere fases worden gebouwd en opgeleverd. Per jaar komen er ongeveer 100 woningen in Nuenen West. Dat betekent dat heel Nuenen West in circa 12-15 jaar is gerealiseerd. Lees de planning!

Veld D

In totaal bestaat het aanbod van Veld D uit 177 woningen en ook weer verdeeld over 3 deelfases. Er is een grote variatie in woningtypes, plattegronden en architectuur. Veld D fase 3 is een samenwerking tussen BPD (Bouwfonds Property Development) en Hurks vastgoedontwikkeling. Kijk de actuele status en planning van deze fases op de wijkpagina van Veld D.

Meer over de planning van Veld D
Veld D

Veld C - verkocht

Veld C

In het buurtje van Veld C zijn alle 52 woningen en 4 kavels verkocht, bewoond en gebouwd. Fiets er eens langs! In een ander deelplan wonen van Nuenen West?

Actueel aanbod in Nuenen West

Veld A - verkocht

Veld A bestaat uit 2 deelfases. Fase 1 ging in 2014 met 35 woningen als eerste in verkoop en was ook snel verkocht. Een gevarieerd aanbod in afwisselende architectuur, dat was de bedoeling en ook goed gelukt!  Fase 2 volgde 2 jaar later in 2016 en de 7 bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning in dit nieuwbouwplan waren in 2018 aan de beurt. Inmiddels is alles verkocht en daarmee is Veld A helemaal klaar.

Actueel aanbod in Nuenen West
Veld A
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Deze kans niet missen? Bekijk het woningaanbod