Logo Logo

Planning Nuenen West

In Nuenen West komen in totaal circa 1500 nieuwbouwwoningen. Deze nieuwbouwwoningen worden verdeeld over verschillende deelplannen die in meerdere fases gebouwd en opgeleverd. Per jaar komen er ongeveer 100 woningen in Nuenen West. Dat betekent dat heel Nuenen West in circa 12-15 jaar is gerealiseerd.

Veld D fase 1

De verkoop van de 1e fase van veld D is gestart in het 3e kwartaal van 2018. In deze fase zitten 54 woningen in diverse woningtypes. De start van de bouw is afhankelijk van de verkoopsnelheid. Aansluitend gaat de 2e fase in verkoop.

Veld D fase 2

De verkoop van de 2e fase van veld D start in het 4e kwartaal van 2018. In deze fase zitten 33 woningen in diverse woningtypes. De start van de bouw is afhankelijk van de verkoopsnelheid. 

Veld C

De projectmatige woningen in plan 'Nieuwerwets Wonen' worden verdeeld over 6 woonblokken met ieder een eigen identiteit en uitstraling. De woningen in dit deelplan worden ontwikkeld door Heijmans. Wil je op de hoogte blijven? Kijk voor meer informatie over Veld C op www.nieuwerwetsnuenen.nl. Ook zijn er in bouwveld C bouwkavels, bekijk hier het actuele aanbod.

Veld A fase 1

De 1e fase van Veld A (Opwettens Land) bestaat uit circa 80 verschillende woningen. Alle huizen zijn verkocht, gebouwd en bewoond. Ook zijn er veld A fase 1 bouwkavels, bekijk het actuele aanbod.

Veld A fase 2

Fase 2 van veld A (Opwettens Land) in Nuenen West bestaat uit 23 nieuwbouwwoningen. Alle huizen zijn verkocht en alle woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?