Logo Logo

Planning Nuenen West

In Nuenen West komen in totaal ca. 1500 nieuwbouwwoningen. Deze nieuwbouwwoningen worden verdeeld over verschillende deelplannen die in meerdere fases gebouwd en opgeleverd. Per jaar zullen er ongeveer 100 woningen in Nuenen West komen. Dat betekent dat heel Nuenen West in circa 12-15 jaar is gerealiseerd.

Veld D

Naar verwachting start de verkoop van de nieuwe woningen in Veld D in het 3e kwartaal van 2018. Als de verkoop goed verloopt dan schatten we medio 2019 te starten met de bouw van de woningen.

Nieuwerwets Wonen

De projectmatige woningen in plan 'Nieuwerwets Wonen' worden verdeeld over 6 woonblokken met ieder een eigen identiteit en uitstraling. De woningen in dit deelplan worden ontwikkeld door Heijmans. Wil je op de hoogte blijven? Kijk voor meer informatie over Veld C op www.nieuwerwetsnuenen.nl. Ook zijn er in bouwveld C bouwkavels, bekijk hier het actuele aanbod.

Veld A fase 2 fase 2

Fase 2 van veld A (Opwettens Land) in Nuenen West bestaat uit 23 nieuwbouwwoningen. Alle huizen zijn verkocht en alle woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Veld A fase 1

De 1e fase van Veld A (Opwettens Land) bestaat uit circa 80 verschillende woningen. Alle huizen zijn verkocht, gebouwd en bewoond. Ook zijn er veld A fase 1 bouwkavels, bekijk het actuele aanbod.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?