Wonen in Nuenen

Nuenen heeft een rijke historie, een prachtige groene omgeving en een ruim aanbod aan voorzieningen. Eén ding is duidelijk; Woon je in Nuenen, dan wil je er nooit meer weg.

image alt

Knus dorp

Nuenen ademt een knusse dorpse sfeer door haar rijke historie en authentieke kenmerken. Denk hierbij aan historische wegen, oude bomen, boerderijen en de Opwettense watermolen. Dat maakt de plaats authentiek en sfeervol. 

image alt

Prachtige omgeving

Woon je in Nuenen west, dan woon je in een prachtige omgeving. Aan de noordwestkant van Nuenen ligt namelijk een groot bosgebied: Het Nuenens Broek. Je kunt hier fijne lange wandelingen maken over de speciaal daarvoor aangelegde wandelpaden. Er is zelfs een wandelroute die in het teken staat van Vincent van Gogh! De 15 kilometer lange Potstalroute voert je niet alleen door het prachtige bosgebied, maar ook langs één van de 3 bijzondere cultuurhistorische molens.

Dus trek je wandelschoenen aan en ontdek Nuenen vanuit jouw heerlijke nieuwe woning in Nuenen West!

image alt

Nieuwbouw Nuenen West

De afgelopen jaren heeft Nuenen West bewezen een gewilde te plek te zijn om te wonen en te leven voor jong en oud. Ideaal gelegen tussen dorp en stad. Alles lekker nieuw, duurzaam en zéker geen saaie nieuwbouwwijk. Er zijn buurtbarbecue's, een buurtapp houdt jouw op de hoogte van het reilen en zeilen in de nieuwe wijk maar ook is er het jaarlijkse loopevenement Rondje Nuenen West. En het goede nieuws is; Nuenen West is nog lang niet klaar! Kom wonen in Nuenen West!

Aanbod
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Enthousiast geworden? Bekijk het woningaanbod