Contact

Wil je persoonlijk contact over Nuenen West? Bel of chat met ons team, of laat een bericht achter. Op werkdagen zijn wij tussen 09.00 en 21.00 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief en mis niets! Interesse in een woning? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende bij het woningaanbod.

088 - 71 22 749

Over BPD

Een fijn thuis voor iedereen. Dát is wat we belangrijk vinden en waar we ons voor inzetten bij BPD, Bouwfonds Property Development. Als gebiedsontwikkelaar realiseren we al 75 jaar woningen en woonomgevingen in Nederland en Duitsland. Duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen, die bereikbaar zijn voor iedereen. Ook voor de generaties van de toekomst.

Meer over BPD

Over Hurks

Hurks Vastgoedontwikkeling ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Sinds 1916 zijn we inmiddels de 4e generatie Hurks. Solide, sociaal, succesvol. Dankzij een scherp oog voor wederzijdse belangen en focus op de lange termijn. Een betrouwbare partner en regisseur met oog voor de mens en de menselijke maat. Een vastgoedontwikkelaar waar je op kunt bouwen.

Meer over Hurks

Partners

Hurks Vastgoedontwikkeling

Bouwfonds Gebiedsontwikkeling

Stel je vraag