Bereikbaarheid Nuenen West

Nuenen West ligt gunstig tussen Eindhoven en Nuenen. Vanuit de nieuwbouwwijk ben je met 5 minuten fietsen in de gezellige dorpskern van Nuenen. Met de auto sta je binnen een kwartier in de gezellige dynamiek van Eindhoven.

Met de auto

De Europalaan is de hoofdtoegangsweg naar nieuwbouwwijk Nuenen West. Op deze weg komen 2 rotondes, die toegang geven tot ventwegen. Deze wegen brengen je het nieuwe woongebied in. De woningen liggen aan die ventwegen, op een kleine afstand van de Europalaan. Via de Europalaan is het slechts een paar autominuten tot aan de A2 en de A50. Aan de zuidkant van Nuenen West ligt de A270. Deze weg verbindt Eindhoven en Helmond met elkaar.

Met het OV

Ook met het openbaar vervoer is Nuenen West goed bereikbaar. Met buslijn 21 en 22 ben je snel in het centrum van Eindhoven of Nuenen. Ook ligt aan de Europalaan de 2e HOV-lijn. HOV staat voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer. Dit is een supersnelle busverbinding die gaat van Nuenen via Nuenen West naar Winkelcentrum Woensel en het busstation in Eindhoven. Je bent dus zo in Nuenen, Eindhoven en Winkelcentrum Woensel!

Met de fiets

Nuenen West ligt in een prachtige omgeving. Wat is nu prettiger dan op de fiets door de mooie natuurgebieden in de omgeving naar je bestemming te reizen. Nuenen en Eindhoven zijn uitstekend bereikbaar met de fiets. Moet je bijvoorbeeld even naar het dorp? Je bent er zo. Via de diverse fietsroutes bereik je snel en veilig het centrum van Nuenen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Nuenen West? Bekijk het woningaanbod