Logo Logo

Buurtjes in Nuenen West

Nuenen West bestaat uit meerdere wijkjes. Elke wijkje wordt afgebouwd, voordat met een volgende wordt gestart. Dat betekent dat de straten, verlichting, het groen en de speelvoorzieningen zijn aangelegd, zodra je er gaat wonen. Zo woon je direct in een prettige en veilige woonomgeving.

Veld D

In Nuenen West - Veld D komen veel verschillende woningtypes. Iedere woningtype heeft weer andere kenmerken en details. Dit maakt Nuenen West zo bijzonder. Een gezellig buurtje waarbij de woningen allemaal een mooie ligging hebben aan een mooie straat, een hofje of een mooi groen veld.

Ga direct naar Veld D.

Veld C

Veld C is, met uitzondering van de bouwkavels, een ontwikkeling van Heijmans en bestaat uit 25 rijwoningen, 18 twee-onder-één-kapwoningen en 9 vrijstaande woningen. Het woningaanbod van deze fase kun je vinden op de website van Nieuwerwets Wonen.

Veld A

Veld A is in meerdere fasen verkocht en gebouwd. Elke fase bestaat uit verschillende woningtypes en aantallen. De architectuur is landelijk, met schuine kappen en gebouwd met traditionele materialen zoals baksteen en hout.

Het woningaanbod is erg gevarieerd, zowel in woningtypes als in uiterlijk. Een traditionele architectuur met schuine pannendaken en bakstenen gevels benadrukt de dorpse en landelijke sfeer. Soms zijn er luiken en roeden verdeelde ramen, maar ook een wat strakkere ontwerpen komen voor.

Ga direct naar Veld A.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?