Wijkjes in Nuenen West

Om circa 1600 nieuwbouwwoningen binnen Nuenen West te realiseren wordt de wijk opgebouwd uit meerdere wijkjes. Elke wijkje, Bouwveld, wordt eerst afgebouwd, voordat met een volgende wordt gestart. Dat betekent dat de straten, verlichting, het groen en de speelvoorzieningen zijn aangelegd in die wijk, zodra je er gaat wonen. Zo woon je direct in een prettige en veilige woonomgeving. Ontdek de wijken in Nuenen West. 

Veld A

Veld A is het 1e buurtje van Nuenen West en ligt langs de Europalaan in Nuenen. De wijk ademt een dorpse sfeer uit met groene hofjes en slingerende straatjes met gebakken klinkers. Veld A is in meerdere fasen verkocht en gebouwd. In totaal zijn er 58 woningen en 10 bouwkavels. Elke fase bestaat uit verschillende woningtypes en aantallen. De architectuur is landelijk, met schuine kappen en gebouwd met traditionele materialen zoals baksteen en hout. 

Bekijk Veld A
A

Veld C

Veld C

De kenmerkende slingerende straatjes, gezellig pleintje en hofjes van Nuenen komen duidelijk terug in Veld C van Nuenen West. Hier spelen kinderen vrij op staat. In de prachtige groene woonomgeving van is het fijn wonen voor jong en oud! In het buurtje van Veld C zijn alle woningen en kavels verkocht, bewoond of in aanbouw. Fiets er eens langs!

Bekijk Veld C

Veld D

Knusse straatjes en hofjes in Veld D zorgen voor alweer een gezellige buurt in Nuenen West. Hier komen veel verschillende woningtypes, met ruime voor- en achtertuin én parkeren op eigen terrein. Iedere woningtype heeft weer andere kenmerken en details. Dit maakt Veld D zo bijzonder. Een gezellig buurtje waarbij de woningen allemaal een mooie ligging hebben aan een mooie straat, een hofje of een mooi groen veld. Veld D ligt aan de makkelijk bereikbare Europalaan en tussen de bestaande bebouwing aan de oostkant en de Veld C aan de westkant. In totaal komen er 177 woningen in Veld D. 

Bekijk Veld D
Veld D

Toekomstige wijken

Dat Nuenen West verdeeld is over meerdere wijkjes, genaamd Velden, is met kleurtjes goed te zien in onderstaand overzichtskaartje. Elk wijkje is weer opgebouwd uit meerdere deelfases. Houd de pagina planning in de gaten om te zien welk Veld als volgende aan de beurt is.  

Planning
Bouwvelden
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Nuenen West? Bekijk het actuele woningaanbod