Logo Logo

Buurtjes in Nuenen West

Nuenen West bestaat uit meerdere wijkjes. Elke wijkje wordt afgebouwd, voordat met een volgende wordt gestart. Dat betekent dat de straten, verlichting, het groen en de speelvoorzieningen zijn aangelegd, zodra je er gaat wonen. Zo woon je direct in een prettige en veilige woonomgeving.

Opwettens Land

De wijk Opwettens Land wordt verkocht en gebouwd in meerdere fasen. Elke fase bestaat uit verschillende woningtypes en aantallen. Van hoek- en rijwoningen tot vrijstaand wonen. De architectuur is landelijk, met schuine kappen en gebouwd met traditionele materialen zoals baksteen en hout.

Gevarieerd woningaanbod aan slingerende straatjes

Het woningaanbod is erg gevarieerd, zowel in woningtypes als in uiterlijk. Een traditionele architectuur met schuine pannendaken en bakstenen gevels benadrukt de dorpse en landelijke sfeer. Soms zijn er luiken en roeden verdeelde ramen, maar ook een wat strakkere ontwerpen komen voor.

Het straatbeeld is daardoor heel afwisselend. De woningen staan aan slingerende straatjes en groene pleintjes waar kinderen veilig kunnen spelen. Aan de Europalaan ontstaat een nieuwe laan met veel bomen. Deze Ligtsedreef vormt een sfeervolle entree van Opwettense Land.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?