Woningaanbod in Nuenen-West

25 augustus '23

Er zijn al heel wat buurtjes gerealiseerd in Nuenen West, maar we zijn nog lang niet klaar! Met verschillende fases in ontwikkeling, is er voor ieder wat wils in deze bloeiende wijk. Hieronder presenteren we graag een overzicht van de beschikbare woningen en het toekomstige aanbod in de verschillende fases. Lees je mee?

image alt

Panakkers Zuid fase 1: Razendsnel wonen

Op korte termijn intrekken in jouw gloednieuwe woning in Nuenen-West? Dan zijn de allerlaatste woningen in Panakkers Zuid fase 1 misschien wel iets voor jou. Eind mei 2023 hebben we namelijk aangekondigd dat de bouw van deze 45 woningen gaat starten. Op dit moment zijn er nog een aantal woningen in fase 1 onverkocht. Zit jouw droomwoning hier tussen? Vraag dan direct een optie aan. 

De verwachting is dat aannemer BanBouw B.V. ca. medio november 2023 start met de (bouw)werkzaamheden van fase 1. Tot die tijd is de aannemer druk met alle voorbereidingen voor de bouw. 

Bekijk de allerlaatste woningen

image alt

Panakkers Zuid fase 2: Bouwnummers live!

Met de allerlaatste beschikbare woningen in Panakkers Zuid fase 1 wordt het hoog tijd om ook de 12 woningen in Panakkers Zuid fase 2 aan te kondigen.

Daarom delen we graag het nieuws dat alle 12 bouwnummers van Panakkers Zuid fase 2 vanaf nu live staan! Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Tip: Door je favoriete bouwnummers toe te voegen aan je verlanglijstje krijg je informatie die is afgestemd op deze lijst. Handig toch! 

Bekijk hier het woningaanbod

image alt

Toekomstig aanbod in Nuenen-West

Behalve Panakkers Zuid fase 1 en fase 2 staan er nog meer projecten op de planning. De eerste daarvan komt al sneller dan je denkt, want over 2 dagen gaan we de naam van de volgende fase in Nuenen-West met je delen! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het huidige en toekomstige woningaanbod? Op woensdag 20 september 2023, van 17.00 uur tot 19.30 uur, ben je van harte welkom bij de Opwettense Watermolen in Nuenen voor de Nuenen-West informatie-markt.

Meer informatie lees je hier

20 september 2023

Nuenen-West informatie-markt

Op woensdag 20 september van 17.00 uur tot 19.30 uur, bent u van harte welkom bij de Opwettense Watermolen in Nuenen. Het betreft een open inloopmarkt, aanmelden is dus niet nodig! Kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt, wij staan tussen 17.00 uur en 19.30 uur voor je klaar.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Nieuw woningaanbod Bekijk Panakkers Zuid fase 2