20 november 2019

Online start verkoop De Kop van Veld D

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 20 november start om 17:00 uur de online verkoop van de 2 herenhuizen in De Kop van Veld D. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de woningen van De Kop van Veld D? Dan ontvang je op woensdag 20 november een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan alle verkoopstukken zoals verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 20 november de nieuwsbrief. 

Maak een account aan

Verkoopprocedure en toewijzing

Tot woensdag 27 november 17:00 uur heb je de tijd om je voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op donderdag 28 november rond 17:00 uur is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria.

Verkoopprocedure

Makelaars van Nuenen West

Van Santvoort Makelaars
Berg 2
Nuenen

Maas Makelaars
Boschdijk 272
Eindhoven

  Verkoopprocedure
  Woningen