Definitieve verkoopprijzen Veld D fase 3

Heb je een oogje op één van die mooie woningen in Veld D fase 3? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen per bouwnummer zijn vastgelegd en staan nu online!

image alt

De prijzen

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Nu je weet wat de koopsom is van jouw favoriete huis is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

De prijzen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van Veld D fase 3 start binnenkort. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan en voeg je favoriete woningen toe aan jouw wensenlijst. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.

Mijn Eigen Huis
Wonen in Nuenen West? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem contact op