Een complete keuken en badkamer voor jou

Over de badkamer en keuken in de huurhuizen van Nuenen West hoef je je geen zorgen te maken. We hebben ze alvast voor je uitgezocht. Maak je geen zorgen, we hebben voor een neutrale, moderne en vooral complete inrichting gekozen. Geef er een eigen draai aan met jouw smaak!

image alt

De keuken

Je nieuwe huis krijgt een complete keuken. De kastjes zijn hoogglans wit en het aanrechtblad is zwart en gemaakt van composiet. Composiet is een mooi alternatief voor natuursteen en wordt gemaakt van een mengsel met korrels natuursteen, bindend hars en pigment. Dit zorgt voor een uitstraling die doet denken aan natuursteen. Natuurlijk ontbreken de apparaten niet. Er is een combimagnetron, koel-vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Handig toch? Dan hoef je die in elk geval niet meer aan te schaffen.

Woningen
image alt

De badkamer

Uiteraard worden ook de badkamer en het toilet volledig voor jou afgewerkt. Denk aan antracietkleurige tegels op de vloer en de wanden tot aan het plafond afgewerkt met glanzende witte tegels. De douche krijgt een glazen deur. Verder vind je in de badkamer een wastafel met spiegel en een handdoekenradiator. De rest is aan jou! Maak er een fijne plek van met mooie handdoeken, een badmat met een leuk patroon en een aantal planten als final touch. Zie jij jezelf hier al de dag starten?

Woningen
image alt

Duurzame woningen

De huurwoningen in Nuenen West zijn geschikt voor huishoudens met een middeninkomen. Dat is één of twee keer modaal. Denk hierbij aan starters op de woningmarkt, gezinnen en zelfstandige ouderen. De woningen voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen van deze tijd. Zo worden ze allemaal voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en zijn supergeïsoleerd. Dat is comforabel en zo blijft ook de energierekening laag!

Meer over duurzaamheid
  Veel gestelde vragen
  Woningen