Huren in Nuenen West, iets voor jou?

Zoek je een fijne woning in Nuenen West en wil je liever een woning huren dan kopen? Dan zijn de nieuwe huurwoningen in Nuenen West vast iets voor jou! Je moet nog even geduld hebben maar we delen alvast wat details met je.

image alt

Gloednieuw en duurzaam

In Veld D staan straks 13 huurwoningen in de herkenbare stijl zoals de koopwoningen in Nuenen West. Geen saaie rij met allemaal dezelfde woningen maar 3 kleine rijtjes van respectievelijk 3, 4 en 6 woningen. Er is een prachtige 'eindwoning' en enkele woningen hebben een topgevel. De woonoppervlakte varieert van 122 tot 135 m2. De tuinligging is op het zuiden of het oosten. Nieuwsgierig? Ga alvast eens kijken want de woningen zijn al in aanbouw en staan in de steigers!

image alt

Binnenkort meer informatie

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de laatste details voor de verhuur. Binnenkort kun je je aanmelden als belangstellende voor de huurwoningen. Ontvang je al de nieuwsbrief van Nuenen West? Dan hoef je nu niets te doen. Zodra de woningen online staan ontvang je een e-mail. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Laat dan onderaan de pagina je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven. Naar verwachting start de daadwerkelijke inschrijving voor een huisnummer in juni 2020.

  Overig nieuws
  Meer over Veld D