Inschrijving huurwoningen gesloten

De inschrijving op de 13 huurwoningen is gesloten. Alle inschrijvingen worden verzameld en er wordt gekeken of voldaan is aan de huurvoorwaarden. De kandidaten ontvangen van verhuurmakelaar MVGM binnen 2 weken bericht over de toewijzing.

image alt

Een woning toegewezen?

Heb je een woning toegewezen gekregen dan neemt verhuurmakelaar MVGM binnen 2 weken contact met je op en vraagt je documenten aan te leveren. Daarmee wordt getoest of je een geschikte kandidaat bent. Bij een positieve uitkomst krijg je de mogelijkheid aangeboden om de woning waarin je interesse hebt te huren. Je hebt dan een week de tijd om te beslissen of je de woning accepteert. Tijdens deze periode kun je bij de verhuurmakelaar terecht voor al je vragen over de woning. Ben je al zeker van je zaak en wil je de woning gaan huren? Dan laat je de verhuurmakelaar weten dat je de woning accepteert en krijg je het huurcontract digitaal aangeboden. Je hebt vanaf dat moment weer een week om de overeenkomst te ondertekenen. Tot ondertekening van de huurovereenkomst kun je kosteloos en zonder verplichtingen van de woning afzien. Let op: Als je een woning toegewezen hebt gekregen en je wijst deze af, dan sta je automatisch onderaan de reservelijst voor eventuele andere bouwnummers waar je je voor hebt opgegeven.

image alt

Geen woning toegewezen?

Voldoe jij aan de inkomensnorm maar er waren meerdere kandidaten op jouw voorkeurswoningenen en zij hadden zich eerder aangemeld? Dan heb je vooralsnog geen woning toegewezen gekregen. Je krijgt hiervan uiteraard een bericht. Maar je kans is nog niet helemaal verkeken. Als iemand afziet van de huurwoning, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Misschien heb je in dit geval meer geluk. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

  Toewijzingscriteria
  Huurvoorwaarden