De huurwoningen staan online!

Nieuw! Huren in Nuenen West. Een fijne rij- of hoekwoning in deze populaire wijk tussen Eindhoven en Nuenen. Zo profiteer je van de voordelen van nieuwbouw en huur. Meld je alvast aan als belangstellenden. Dan blijf je op de hoogte als de inschrijving binnenkort al start!

image alt

Woningaanbod en start inschrijving

Stuk voor stuk fijne nieuwbouwwoningen aan de Voorste Groes en Laan door de Panakkers. Dát kun je zeggen over de 13 huurwoningen. Ze zijn al in aanbouw maar je kunt nu nog niet zo goed zien hoe ze er uit komen te zien want ze staan nog in de steigers. De oplevering is naar verwachting in september. We hebben de impressies van de binnen- en de buitenkant voor je bij elke woning op deze website geplaatst. Weten hoe de indeling wordt? Ook de plattegronden staan bij het aanbod. Zo kun je in je gedachten ook alvast beginnen met inrichten. En niet helemaal onbelangrijk, ook de huurprijs per woning staat erbij!

Bekijk de woningen
image alt

Interesse?

Wil jij in aanmerking komen voor zo'n fijn nieuwbouwhuis lees dan eerst ook de huurvoorwaarden en hoe de toewijzing straks plaatsvindt. Als de inschrijving binnenkort start dan bij jij in elk geval goed voorbeid. Belangrijk is dat je je voor die tijd al hebt aangemeld als belangstellende. Dit doe je door je NAW gegevens achter te laten bij één van de bouwnummers. Hoe lang jij al bent ingeschreven als belangstellende telt namelijk mee in de toewijzing van de woningen. Heb je je aangemeld? Dan krijg je een bevestiging van je inschrijving in je mailbox en houden wij jou via e-mail op de hoogte. Houd je mailbox dus in de gaten!

Toewijzing huurwoning Woning huren
Interesse? Bekijk de huurwoningen