Nieuw aanbod in Nuenen-West

Het was even stil in Nuenen-West maar er is weer nieuw aanbod in voorbereiding. Het zijn er slechts 2 maar wát een woningen! Hoge, statige herenhuizen met 4 woonlagen op een markante plek in Veld D. Hier kun jij wonen met een groot gezin. Kijk maar eens naar de plattegronden.

image alt

Maak kennis met de Kop van Veld D

Op de hoek van de Europalaan en Dubbestraat komen 2 statige herenhuizen; de Kop van Veld D. De woningen op deze markante plek in Veld D hebben een inhoud vanaf 737 m3 en een woonoppervlakte vanaf 187 m2!

Er zijn maar liefst 4 woonlagen en dat betekent veel slaapkamers. Geen discussies meer wie de grootste kamer krijgt, ze zijn nagenoeg allemaal even groot en de rij voor de badkamerdeur in de ochtend zal ook korter zijn want zowel op de 1e als op de 2e verdieping is een badkamer. Ok, de achtertuin is wat kleiner maar dan heb je er ook niet al teveel onderhoud aan en kun je leuke dingen doen met het hele gezin! De woningen worden gasloos opgeleverd en er zijn zonnepanelen en er is een luchtwarmtepomp. 

Bekijk de woningen
image alt

Planning

De verkoop van deze 2 herenhuizen in de Kop van Veld D start binnenkort al. De exacte datum volgt zo snel mogelijk. De definitieve beelden van de woningen zijn nog niet klaar maar de schetsen die nu bij het aanbod staan geven al een goed beeld hoe de woningen eruit komen te zien. Ondertussen kun jij je verdiepen in de plattegronden en jezelf inschrijven als belangstellende. Nieuwsbrieven houden je op de hoogte en ben jij goed voorbereid als de verkoop start.

Bekijk het aanbod en meld je aan
Procedure Een woning kopen
Interesse? Bekijk de woningen