Woningimpressies van Fase 3 zijn klaar

Een nieuwbouwwijk zoals Nuenen West eruit laten zien als het typische dorp Nuenen betekent heel veel variatie in woningen en plattegronden. Dat is best een uitdaging. Maar er is goed nieuws, de woningimpressies van Veld D fase 3 zijn klaar!

image alt

Hoe wil jij wonen?

Als je wilt wonen in de mooie wijk in Nuenen West dan heb je keuze genoeg. Er zijn vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en de hoek- en rijwoningen mag je zeker niet missen in deze nieuwste fase. Zoals in eerdere fases zijn er veel varianten van binnen én van buiten. Je kunt alle kanten op in Veld D. Eerder deelden we de woningschetsen al met je en zo kreeg je al een indruk van de woningen in Fase 3 maar nu de defintieve impressies klaar zijn wordt het wat concreter. Bekijk ze allemaal!

Bekijk de impressies
image alt

Nieuw in Fase 3

De rijwoningen in Fase 3 zijn nog niet eerder in Nuenen West gebouwd. Ze zijn ideaal voor starters! Er is een speelse indeling met een slaapkamer op de entresol. Een woonoppervlakte van 44 m2 en met alles erop en eraan een ideale woning als je net op jezelf gaat (samen)wonen of perfect voor jou alleen. Hoe leuk is dat!

De doorsnede afbeelding is niet de exacte woning maar geeft wel een duidelijk beeld van de indeling.

Woningen

Start verkoop

Fase 3 bestaat in totaal uit 45 woningen. Na de zomervakantie start de verkoop van de eerste 35. De exacte datum laten we je zo snel mogelijk weten. Heb je interesse in zo'n prachtige woning in Nuenen West? laat dan je gegevens achter. Zo blijf je op de hoogte!

  Woning kopen
  Woningen